2015-06-14 13:46

2015-06-14 13:46

Arg granne kastade vatten

KARLSTAD

En kvinna i 50-årsåldern ska ha slängt vatten över en granne och hennes hundar för att de gick på ”hennes” gräsmatta.

Hon ska också ha slagit grannen i ansiktet.

Kvinnorna bor i ett hyreshus på en ort utanför Karlstad. Enligt polisanmälan ska den misstänkta kvinnan ha surnat till för att grannen tagit sig för att beträda en bit av gräsmattan som ligger framför hennes lägenhet, och som hon därmed anser sig ha ensamrätt till.

Hon ska också ha slagit grannen i ansiktet.

Kvinnorna bor i ett hyreshus på en ort utanför Karlstad. Enligt polisanmälan ska den misstänkta kvinnan ha surnat till för att grannen tagit sig för att beträda en bit av gräsmattan som ligger framför hennes lägenhet, och som hon därmed anser sig ha ensamrätt till.