2015-06-06 17:43

2015-06-06 17:43

Greps under bedrägeriförsök

KARLSTAD

En 28-årig man greps misstänkt för ett flertal bedrägeriförsök under lördagen.

Mannen ska först ha varit inne på en smyckesaffär och försökt att genomföra ett köp med hjälp av ett stulet eller upphittat körkort.

Därefter gjorde mannen ett liknande försök inne på Mitt i city-gallerian, men då hade redan väktare larmats och mannen kunde kort därefter gripas på Tingvallagatan. Han ska även haft följe av en 20-årig man som plockades in till förhör.

 

Mannen ska först ha varit inne på en smyckesaffär och försökt att genomföra ett köp med hjälp av ett stulet eller upphittat körkort.

Därefter gjorde mannen ett liknande försök inne på Mitt i city-gallerian, men då hade redan väktare larmats och mannen kunde kort därefter gripas på Tingvallagatan. Han ska även haft följe av en 20-årig man som plockades in till förhör.