2015-06-05 06:00

2015-06-05 06:00

Landstingschef slutar

VÄRMLAND: Går på egen begäran

Annica Lidén, HR-chef på landstinget i Värmland, slutar med omedelbar verkan.
– På egen begäran. Det är ingen dramatik i detta, säger hon.

– Hon lämnar på egen begäran vilket betyder att hon omedelbart slutar som HR-chef, säger biträdande landstingsdirektör Harald Ludviksen. Hennes bedömning är att hon inte är rätt person att leda förändringsarbetet vi just nu är inne i.

Annica Lidén kommer istället att arbeta med olika utredningsuppdrag och rapportera direkt till landstingsdirektören.

Annica Lidén har tidigare arbetet i Grums och Hammarö kommun men kom närmast från en tjänst som HR-chef i Karlskoga när hon kom till landstinget för två år sedan.

– Jag tycker att jag har kommit till vägs ände med utvecklingsuppdraget jag har haft, säger hon. Jag känner inte att jag har fått tillräckligt stöd i arbetet med att leverera mer HR-stöd till landstingets chefer. Men det är ingen dramatik i och inget ovanligt med att en chef lämnar ett tidsbegränsat förordnande i förtid.

– Hon lämnar på egen begäran vilket betyder att hon omedelbart slutar som HR-chef, säger biträdande landstingsdirektör Harald Ludviksen. Hennes bedömning är att hon inte är rätt person att leda förändringsarbetet vi just nu är inne i.

Annica Lidén kommer istället att arbeta med olika utredningsuppdrag och rapportera direkt till landstingsdirektören.

Annica Lidén har tidigare arbetet i Grums och Hammarö kommun men kom närmast från en tjänst som HR-chef i Karlskoga när hon kom till landstinget för två år sedan.

– Jag tycker att jag har kommit till vägs ände med utvecklingsuppdraget jag har haft, säger hon. Jag känner inte att jag har fått tillräckligt stöd i arbetet med att leverera mer HR-stöd till landstingets chefer. Men det är ingen dramatik i och inget ovanligt med att en chef lämnar ett tidsbegränsat förordnande i förtid.