2015-05-24 16:27

2015-05-24 16:27

Slogs ned mitt i stan

KARLSTAD

En 24-årig man blev misshandlad på Eneströmsgatan i Karlstad natten till söndagen.

Nu söker polisen vittnen till misshandeln, som ska ha skett helt oprovocerat. Det var mellan klockan ett och halvtvå natten till söndagen som 24-åringen mötte två andra män. Båda hade rakat hår, såg ut att vara runt 35 år och var vältränade. Båda ska ha slagit 24-åringen i ansiktet så att han kastades mot en bil innan han föll till marken. Flera personer ska ha hjälpt 24-åringen och polisen är nu angelägen om att komma i kontakt med dem.

 

Nu söker polisen vittnen till misshandeln, som ska ha skett helt oprovocerat. Det var mellan klockan ett och halvtvå natten till söndagen som 24-åringen mötte två andra män. Båda hade rakat hår, såg ut att vara runt 35 år och var vältränade. Båda ska ha slagit 24-åringen i ansiktet så att han kastades mot en bil innan han föll till marken. Flera personer ska ha hjälpt 24-åringen och polisen är nu angelägen om att komma i kontakt med dem.