2015-05-09 16:22

2015-05-09 16:22

Flödande kreativitet på UKM

KARLSTAD: Länsfestival på Kronoparken i Karlstad för UKM

Länsfestival Ung Kultur Möts, UKM, gick av stapeln under helgen och över 200 ungdomar deltog ifrån länets alla hörn.

Något man kunde testa på under festivalen var att måla graffiti med graffitimålaren Robert Forsberg.

Selena Vander Horst från Sunne och Alice Odby från Karlstad tycket det var kul att testa på att måla med sprayfärgerna. Alice deltar genom att hon ställer ut några tavlor och Selena är med och arrangerar på scen där hon har ett filmbidrag samtidigt som hon hänger ut konst.

Något man kunde testa på under festivalen var att måla graffiti med graffitimålaren Robert Forsberg.

Selena Vander Horst från Sunne och Alice Odby från Karlstad tycket det var kul att testa på att måla med sprayfärgerna. Alice deltar genom att hon ställer ut några tavlor och Selena är med och arrangerar på scen där hon har ett filmbidrag samtidigt som hon hänger ut konst.