2015-04-14 15:59

2015-04-14 15:59

42-åring i handgemäng med polis

KARLSTAD

En 42-årig man greps under tisdagseftermiddagen misstänkt för våld mot tjänsteman i parkeringshuset Duvslaget i Karlstad.

- Jag kan inte alla detaljer i det här ärendet, med det ska ha uppstått handgemäng mellan en polis och den gripne mannen. Ursprunget till polisingripandet tror jag rörde ett misstänkt narkotikabrott, säger Tommy Lindh, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Ingen kom till skada i samband med polisingripandet.

 

- Jag kan inte alla detaljer i det här ärendet, med det ska ha uppstått handgemäng mellan en polis och den gripne mannen. Ursprunget till polisingripandet tror jag rörde ett misstänkt narkotikabrott, säger Tommy Lindh, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Ingen kom till skada i samband med polisingripandet.