2015-04-08 10:16

2015-04-08 10:17

Landstinget anmäler dödsfall

KARLSTAD

Landstinget gör en anmälan enligt lex Maria efter att en patient som haft kontakt med vården hittats död.

Patienten kom till akuten efter en olycka. Personen hade ytliga sår och blev inlagd på en vårdavdelning. Dagen efter valde patienten själv att lämna sjukhuset. Personen hittades död i sitt hem ett par dagar senare. Dödsorsaken är inte fastställd, men landstinget gör en anmälan till inspektionen för vård och omsorg som ska granska händelsen.

Patienten kom till akuten efter en olycka. Personen hade ytliga sår och blev inlagd på en vårdavdelning. Dagen efter valde patienten själv att lämna sjukhuset. Personen hittades död i sitt hem ett par dagar senare. Dödsorsaken är inte fastställd, men landstinget gör en anmälan till inspektionen för vård och omsorg som ska granska händelsen.