2015-03-30 06:21

2015-03-30 06:21

Ny styrelse för M i Karlstad

KARLSTAD

Under söndagen avhandlades årsmötet för Karlstadmoderaterna.

Christian Holm, riksdagsledamot för Moderaterna i Värmland, blev omvald som ordförande. Därtill valdes Margareta Nisser Larsson om till första vice ordförande och Gunnar Ordell avancerade i styrelsen till andra vice ordförande.

- Det känns hedrande att få vara ordförande för Moderaterna i Karlstad ännu ett år, efter ett framgångsrikt valår lokalt är det ju riktigt motiverande att sätta fokus mot en valvinst även i riksdagsvalet. Därför tar vi nu avstamp i den politiska utveckling som behövs för att Moderaterna skall vinna valet 2018, säger Christian Holm i ett pressmeddelande.

Alexander Torin, Paula Holst, Lars Österdahl, Anna Högberg och Ulf Dahlby valdes till ledamöter på samma möte.

Christian Holm, riksdagsledamot för Moderaterna i Värmland, blev omvald som ordförande. Därtill valdes Margareta Nisser Larsson om till första vice ordförande och Gunnar Ordell avancerade i styrelsen till andra vice ordförande.

- Det känns hedrande att få vara ordförande för Moderaterna i Karlstad ännu ett år, efter ett framgångsrikt valår lokalt är det ju riktigt motiverande att sätta fokus mot en valvinst även i riksdagsvalet. Därför tar vi nu avstamp i den politiska utveckling som behövs för att Moderaterna skall vinna valet 2018, säger Christian Holm i ett pressmeddelande.

Alexander Torin, Paula Holst, Lars Österdahl, Anna Högberg och Ulf Dahlby valdes till ledamöter på samma möte.