2015-03-29 14:29

2015-03-29 14:31

Rånad på väg från krogen

KARLSTAD

En 22-årig man blev vid fyratiden natten till lördag rånad när han var på väg hem från ett krogbesök.

Mannen hade just gått över Västra bron och kommit in på Sandbäcksgatan när fyra män kom i kapp honom. Någon knuffade till honom, någon annan slog honom i ansiktet och till sist var det någon som rafsade till sig pengar som mannen hade i en byxficka. De fyra i det rånande gänget är inte identifierade. Polisen vill därför att den som har sett någonting som kan sättas i samband med rånet hör sig och berättar det de har sett.

Mannen hade just gått över Västra bron och kommit in på Sandbäcksgatan när fyra män kom i kapp honom. Någon knuffade till honom, någon annan slog honom i ansiktet och till sist var det någon som rafsade till sig pengar som mannen hade i en byxficka. De fyra i det rånande gänget är inte identifierade. Polisen vill därför att den som har sett någonting som kan sättas i samband med rånet hör sig och berättar det de har sett.