2015-03-25 16:00

2015-03-25 16:03

Pris till Karlstads stadsnät

KARLSTAD

Hafsteinn Jonsson, chef på Karlstads stadsnät, har utsetts till Årets stadsnätsentreprenör. Han fick utmärkelsen för att ”på ett föredömligt sätt varit pådrivande i att utveckla samarbetet mellan stadsnäten i Värmlandsregionen.”

– Han har under flera år engagerat sig i arbetet för att hitta en modell för att driva ett stadsnät som gynnar både kunder och stadsnätets ekonomi, säger Karin Ahl, nytillträdd ordförande i Svenska Stadsnätsföreningen.

Utmärkelsen tog han emot under Svenska Stadsnätsföreningens årskonferens på tisdagen i Västerås.

Titeln Årets stadsnät gick till SumNet som ägs av Storumans kommun.

– Han har under flera år engagerat sig i arbetet för att hitta en modell för att driva ett stadsnät som gynnar både kunder och stadsnätets ekonomi, säger Karin Ahl, nytillträdd ordförande i Svenska Stadsnätsföreningen.

Utmärkelsen tog han emot under Svenska Stadsnätsföreningens årskonferens på tisdagen i Västerås.

Titeln Årets stadsnät gick till SumNet som ägs av Storumans kommun.