2015-03-24 12:35

2015-03-24 12:35

Skatteverkets kontor kvar i Karlstad

SVERIGE

Skatteverket ska centralisera verksamheten och nu läggs kontor ner på nio olika orter i Sverige. Karlstad tilllhör dock inte en av de orterna.

Skatteverket vill stänga sina kontor i Enköping, Hudiksvall, Ludvika, Lycksele, Mariestad, Simrishamn, Vetlanda, Värnamo och Ängelholm. Totalt berörs 510 anställda som alla kommer erbjudas placering på de närliggande orter som verksamheten flyttas till.

Förslaget ska nu förhandlas med facket. I huvudsak beräknas flyttningen av verksamheten ske mellan 2016 och 2018.

Skatteverket vill stänga sina kontor i Enköping, Hudiksvall, Ludvika, Lycksele, Mariestad, Simrishamn, Vetlanda, Värnamo och Ängelholm. Totalt berörs 510 anställda som alla kommer erbjudas placering på de närliggande orter som verksamheten flyttas till.

Förslaget ska nu förhandlas med facket. I huvudsak beräknas flyttningen av verksamheten ske mellan 2016 och 2018.