2015-03-13 08:33

2015-03-13 11:10

Nya teknikbutiker öppnar på Bergvik

HANDEL

Nu är det klart att Clas Ohlson och Kjell & Company etablerar nya butiker i Karlstad.

Clas Ohlson har skrivit kontrakt med Bergviks köpcentrum i Karlstad där man beräknar öppna nya butiken i augusti 2015. Säljytan kommer att uppgå till 1 283 kvadratmeter.

Med nuvarande 197 butiker och 8 kontrakterade kommer Clas Ohlson att ha totalt 205 butiker varav 85 i Sverige, 74 i Norge, 33 i Finland, 12 i Storbritannien och en i Dubai.

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via butiker och internet. Bolaget har 84 butiker på 44 orter i Sverige. Kjell & Company grundades år 1988 av Marcus Dahnelius, hans två bröder och pappa Kjell, drivna av ett stort intresse för elektronik och tekniska småprylar i kombination med kundbemötande. Företaget har närmre 800 anställda.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss så starka varumärken som Clas Ohlson och Kjell & Company. En tekniksatsning på Bergvik är helt enligt vår linje att stärka upp hela handelsplatsen med bl.a. den nyrenovering som startar nu under våren 2015, säger Fredrik Forsling uthyrningschef på Eurocommercial Sverige, i ett pressmedelande.

 

Clas Ohlson har skrivit kontrakt med Bergviks köpcentrum i Karlstad där man beräknar öppna nya butiken i augusti 2015. Säljytan kommer att uppgå till 1 283 kvadratmeter.

Med nuvarande 197 butiker och 8 kontrakterade kommer Clas Ohlson att ha totalt 205 butiker varav 85 i Sverige, 74 i Norge, 33 i Finland, 12 i Storbritannien och en i Dubai.

Kjell & Company säljer tillbehör till hemelektronik via butiker och internet. Bolaget har 84 butiker på 44 orter i Sverige. Kjell & Company grundades år 1988 av Marcus Dahnelius, hans två bröder och pappa Kjell, drivna av ett stort intresse för elektronik och tekniska småprylar i kombination med kundbemötande. Företaget har närmre 800 anställda.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta till oss så starka varumärken som Clas Ohlson och Kjell & Company. En tekniksatsning på Bergvik är helt enligt vår linje att stärka upp hela handelsplatsen med bl.a. den nyrenovering som startar nu under våren 2015, säger Fredrik Forsling uthyrningschef på Eurocommercial Sverige, i ett pressmedelande.