2015-02-22 15:30

2015-02-22 15:30

Fullsatt på travloppis

KARLSTAD: Hundratals kunder

Varje söndag under vinterhalvåret är det loppis i totohallen på färjestadstravet. Och varje söndag är det fullsatt med både säljare och köpare.

I Karlstad är loppmarknad en söndagstradition. På vinterhalvåret håller man till i totohallen på Färjestadstravet i Karlstad. På sommarhalvåret blir det i stället bakluckeloppis på Norra fältet. Arrangör är företaget Karlstads Loppis.

När NWT kommer till totohallen ser det ut att vara helt fullsatt.

– Så är det varje gång, säger arrangören Jimmy Ottosson. Det är 66 säljare och upp till 800 köpare.

Brett utbud

Det är ett brett utbud av försäljare som hyr in sig. Det är folk från Karlstad och folk längre ifrån. Det är närmast professionella säljare som återkommer vecka efter vecka och det är privatpersoner som har rensat ut från vinden eller källaren och nu vill bli av med det som inte längre får plats där hemma.

I Karlstad är loppmarknad en söndagstradition. På vinterhalvåret håller man till i totohallen på Färjestadstravet i Karlstad. På sommarhalvåret blir det i stället bakluckeloppis på Norra fältet. Arrangör är företaget Karlstads Loppis.

När NWT kommer till totohallen ser det ut att vara helt fullsatt.

– Så är det varje gång, säger arrangören Jimmy Ottosson. Det är 66 säljare och upp till 800 köpare.

Brett utbud

Det är ett brett utbud av försäljare som hyr in sig. Det är folk från Karlstad och folk längre ifrån. Det är närmast professionella säljare som återkommer vecka efter vecka och det är privatpersoner som har rensat ut från vinden eller källaren och nu vill bli av med det som inte längre får plats där hemma.