2015-02-20 10:49

2015-02-20 10:49

Ord&Bild Sveriges näst bästa reklambyrå

KARLSTAD

Karlstad och Värmland har Sveriges näst bästa reklambyråbyrå.

 

Det är bransch- och kvalitetsstudien Årets Byrå som genomförs av Regi som utsett Ord & Bild till landets näst bästa reklambyrå i storleken 15-25 miljoner i byråarvode per år.

– Det är med stor glädje vi tar emot utmärkelsen Sveriges nästa bästa byrå. Vi har varit nominerade och haft topplaceringar varje år sen Regi började undersöka byråbranschen. Men så här nära att vara Sveriges bästa byrå har vi aldrig varit, säger Peter Jansson Ling, vd för Ord&Bild Reklambyrå.

– Jag är tacksam för den glädje vi känner för att jobba med det vi gör och tillsammans med dem vi gör det med. Oerhört häftigt att från Karlstad jobba med nationella och internationella varumärken som verkligen uppskattar vår kunskap inom varumärken, kommunikation och reklam.

 

Det är bransch- och kvalitetsstudien Årets Byrå som genomförs av Regi som utsett Ord & Bild till landets näst bästa reklambyrå i storleken 15-25 miljoner i byråarvode per år.

– Det är med stor glädje vi tar emot utmärkelsen Sveriges nästa bästa byrå. Vi har varit nominerade och haft topplaceringar varje år sen Regi började undersöka byråbranschen. Men så här nära att vara Sveriges bästa byrå har vi aldrig varit, säger Peter Jansson Ling, vd för Ord&Bild Reklambyrå.

– Jag är tacksam för den glädje vi känner för att jobba med det vi gör och tillsammans med dem vi gör det med. Oerhört häftigt att från Karlstad jobba med nationella och internationella varumärken som verkligen uppskattar vår kunskap inom varumärken, kommunikation och reklam.