2015-02-05 06:00

2015-02-05 06:00

Gullan säger farväl som krönikör i NWT

KARLSTAD: Efter mer än 15 år

Efter mer än 15 år säger nu Gullan Lindblad farväl som krönikör i NWT. På onsdagen blev hon avtackad.

Gullan Lindblad – eller bara Gullan som hon ofta kallas – är känd som en orädd och principfast politiker. I 19 år, fram till 1998, representerade hon Värmland och Moderaterna i riksdagen.

Sedan dess har hon varit en omtyckt krönikör i NWT. Varannan lördag har hennes texter, som varit minst lika mycket personliga som politiska, publicerats på NWT:s ledarsida. En till blir det, men inte mer.

– Den kommer att utgå från judeförföljelser, säger hon. Och så är jag litet elak mot Folkpartiet.

På onsdagen avtackades hon av NWT:s chefredaktör Staffan Ander och politiske redaktör Henrik Barvå. Men alla närvarande var överens om att det nog blir ett eller annat debattinlägg även i fortsättningen.

Gullan Lindblad – eller bara Gullan som hon ofta kallas – är känd som en orädd och principfast politiker. I 19 år, fram till 1998, representerade hon Värmland och Moderaterna i riksdagen.

Sedan dess har hon varit en omtyckt krönikör i NWT. Varannan lördag har hennes texter, som varit minst lika mycket personliga som politiska, publicerats på NWT:s ledarsida. En till blir det, men inte mer.

– Den kommer att utgå från judeförföljelser, säger hon. Och så är jag litet elak mot Folkpartiet.

På onsdagen avtackades hon av NWT:s chefredaktör Staffan Ander och politiske redaktör Henrik Barvå. Men alla närvarande var överens om att det nog blir ett eller annat debattinlägg även i fortsättningen.