2015-02-03 17:01

2015-02-03 17:01

26-åringen häktad för mordförsök

Misstänkt för mordförsök i Viken

Den 26-årige mannen, som misstänks för mordförsöket i Viken i fredags, har häktats.

Vid 23.30-tiden kallade en Karlstadskvinna på hjälp. Hon befann sig nära busshållsplatsen vid Vikengatan 17, när en privatperson tog hand om henne och körde henne till Centralsjukhusets akutmottagning.

Kvinnan hade misshandlats med kniv eller liknande vasst föremål, och hade allvarliga skador i magen och bröstkorgen. Hon opererades under helgen. På måndagen kunde polisen meddela att hon bedömdes vara utom fara.

En 26-årig man, som haft en relation med kvinnan, greps vid midnatt och anhölls senare samma natt. På tisdagsförmiddagen begärdes han häktad.

Häktningsförhandlingen hölls under eftermiddagen bakom för allmänheten stängda dörrar. 26-åringen häktades på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.

Vid 23.30-tiden kallade en Karlstadskvinna på hjälp. Hon befann sig nära busshållsplatsen vid Vikengatan 17, när en privatperson tog hand om henne och körde henne till Centralsjukhusets akutmottagning.

Kvinnan hade misshandlats med kniv eller liknande vasst föremål, och hade allvarliga skador i magen och bröstkorgen. Hon opererades under helgen. På måndagen kunde polisen meddela att hon bedömdes vara utom fara.

En 26-årig man, som haft en relation med kvinnan, greps vid midnatt och anhölls senare samma natt. På tisdagsförmiddagen begärdes han häktad.

Häktningsförhandlingen hölls under eftermiddagen bakom för allmänheten stängda dörrar. 26-åringen häktades på sannolika skäl misstänkt för mordförsök.