2015-01-28 06:41

2015-01-28 08:19

Hade stulna kameror i ryggsäcken

KARLSTAD

En 48-årig man greps tidigt under onsdagsmorgonen misstänkt för stöld.

Det var när en polispatrull kontrollerade mannens ryggsäck som man hittade flera digitalkameror som misstänkts vara stulna.  En 33-årig kvinna i mannens sällskap togs med för kroppsbesiktning, misstänkt för narkotikabrott.

- Även kvinnan greps då det visade att hon hade en misstänkt stulen surfplatta i ryggsäcken, säger polisens pressinformatör Stefan Wickberg.

Det var när en polispatrull kontrollerade mannens ryggsäck som man hittade flera digitalkameror som misstänkts vara stulna.  En 33-årig kvinna i mannens sällskap togs med för kroppsbesiktning, misstänkt för narkotikabrott.

- Även kvinnan greps då det visade att hon hade en misstänkt stulen surfplatta i ryggsäcken, säger polisens pressinformatör Stefan Wickberg.