2015-01-20 13:22

2015-01-21 09:28

Elever tände eld i skola

KARLSTAD

Tre högstadieelever på Internationella Engelska skolan i Karlstad misstänks för försök till mordbrand efter ett brandtillbud på måndagen.

Det var vid 12.20-tiden som brandlarmet gick i en av skolans byggnader. Det glödde då i pappershanddukar i en papperskorg på en toalett. Rökutvecklingen var kraftig men personal på skolan gick in och hämtade ut papperskorgen. När räddningstjänsten nådde fram kunde man konstatera att faran var över.

Händelsen är polisanmäld.

Det var vid 12.20-tiden som brandlarmet gick i en av skolans byggnader. Det glödde då i pappershanddukar i en papperskorg på en toalett. Rökutvecklingen var kraftig men personal på skolan gick in och hämtade ut papperskorgen. När räddningstjänsten nådde fram kunde man konstatera att faran var över.

Händelsen är polisanmäld.