2015-01-20 20:45

2015-01-21 09:18

Dunkade kvinnas huvud i golvet

KARLSTAD

En man i 40-årsåldern åtalas för att ha misshandlat en kvinna i deras gemensamma hem i Karlstad.

Den 23 juli ska han, enligt åtalet, ha knuffat eller kastat omkull kvinnan och tryckt henne mot en trappa. Mannen misstänks ha tryckt mot kvinnans hals och sedan tryckt hennes hals mot ett bordsben så hon fick andnöd. Han ska också ha dragit henne i håret, slagit henne i ansiktet och dunkat hennes huvud mot golvet.

Det finns vittnen till händelsen.

Den 23 juli ska han, enligt åtalet, ha knuffat eller kastat omkull kvinnan och tryckt henne mot en trappa. Mannen misstänks ha tryckt mot kvinnans hals och sedan tryckt hennes hals mot ett bordsben så hon fick andnöd. Han ska också ha dragit henne i håret, slagit henne i ansiktet och dunkat hennes huvud mot golvet.

Det finns vittnen till händelsen.