2015-01-05 19:46

2015-01-20 23:14

Foto: Anders Hanson

Årets baldrottning kommer från Alster

KARLSTAD

Efter två timmars make up och hårstyling på Karlstads teater, fixande med köksbordsglömda biljetter och dressade till tänderna ur Wermlandsoperans kostymförråd kliver AnnKristin och Tony Olsson, NWT:s vinnarpar, äntligen in på KCCC för supé och trettondagsbal.

– Jag älskar sånt här! Och det är så häftigt när man ser alla andra välklädda här inne. Men jag har absolut raffigaste halsbandet i alla fall, utbrister AnnKristin Olsson.

1010 biljetter är sålda till konserten och cirka 400 äter en tvårätterssupé innan. Direkt efter konserten med Wermlandsoperans orkester och solist AnnLouice Lögdlund spelar en del av orkestern upp till bal och senare svängigare toner.

– Jag älskar sånt här! Och det är så häftigt när man ser alla andra välklädda här inne. Men jag har absolut raffigaste halsbandet i alla fall, utbrister AnnKristin Olsson.

1010 biljetter är sålda till konserten och cirka 400 äter en tvårätterssupé innan. Direkt efter konserten med Wermlandsoperans orkester och solist AnnLouice Lögdlund spelar en del av orkestern upp till bal och senare svängigare toner.