2015-01-04 19:45

2015-01-20 23:13

"Jag älskar att dansa!"

KARLSTAD: Förstapristagarna i NWT:s utlottning får både styling och bal

Tur i kärlek OCH tur i spel, eller åtminstone utlottningar. I morgon går AnnKristin och Tony Olsson på Trettondagsbal och på tisdag blir det hockey. Helt gratis.

Av NWT:s två senaste utlottningar till evenemang bland prenumeranter hade AnnKristin Olsson i Alster maximal tur.

– Först vann jag fyra biljetter till hockeyn med Färjestad på tisdag och sen första pris till Trettondagsbalen med Wermlandsoperan dagen innan. Jag körde all in och fick full pott!

Själv älskar hon att dansa och har varit på bal flera gånger tidigare.

– Först var det studentbalen, sen Chalmersbalen och så var jag på bal i Wien också för några år sedan. Då fick vi gå en danskurs innan, det var häftigt.

Lite nervös

För hennes man Tony Olsson blir det balpremiär. Han är lite nervös eftersom de dessutom missade tillfället för danslektion.

– Bara vi inte behöver inleda hela dansen så ska det väl gå bra, eller bjuda upp, det vill jag inte. Jag litar på min fru, hon är duktig på att dansa. Men det ska bli kul att klä upp sig, det gillar jag att göra när jag kommer ur byggkläderna.

Innan konsert och bal ska snickaren Tony Olsson, 42 år, och gymnasieläraren AnnKristin Olsson, 38 år, stylas och kläs ur Wermlandsoperans garderob.

– Vi har varit där och provat ut vad vi ska ha på oss. Och jag ha sagt till stylisten att hon får göra precis som ho vill med hår och smink bara jag blir ”a million dollar babe”, säger AnnKristine Olsson med glittrande ögon.

Dagen efter balen på CCC i Karlstad fortsätter festen. Då tar de med sina barn Alva och Erik på vinsthockey i LA.

Av NWT:s två senaste utlottningar till evenemang bland prenumeranter hade AnnKristin Olsson i Alster maximal tur.

– Först vann jag fyra biljetter till hockeyn med Färjestad på tisdag och sen första pris till Trettondagsbalen med Wermlandsoperan dagen innan. Jag körde all in och fick full pott!

Själv älskar hon att dansa och har varit på bal flera gånger tidigare.

– Först var det studentbalen, sen Chalmersbalen och så var jag på bal i Wien också för några år sedan. Då fick vi gå en danskurs innan, det var häftigt.

Lite nervös

För hennes man Tony Olsson blir det balpremiär. Han är lite nervös eftersom de dessutom missade tillfället för danslektion.

– Bara vi inte behöver inleda hela dansen så ska det väl gå bra, eller bjuda upp, det vill jag inte. Jag litar på min fru, hon är duktig på att dansa. Men det ska bli kul att klä upp sig, det gillar jag att göra när jag kommer ur byggkläderna.

Innan konsert och bal ska snickaren Tony Olsson, 42 år, och gymnasieläraren AnnKristin Olsson, 38 år, stylas och kläs ur Wermlandsoperans garderob.

– Vi har varit där och provat ut vad vi ska ha på oss. Och jag ha sagt till stylisten att hon får göra precis som ho vill med hår och smink bara jag blir ”a million dollar babe”, säger AnnKristine Olsson med glittrande ögon.

Dagen efter balen på CCC i Karlstad fortsätter festen. Då tar de med sina barn Alva och Erik på vinsthockey i LA.