2014-12-18 15:01

2015-01-20 23:11

Foto:

Se bilder från yxrånet

KARLSTAD

Efter gårdagens rån mot Hallbergs Guld i Karlstad går nu polisen ut med bilder från butikens övervakningskamera.

Två rånare fick med sig guldringar och halsband från gårdagens rån av Hallbergs Guld.

Av den utredning som hittills bedrivits framgår att gärningsmännen cyklar förbi klädaffären CGC och vidare ut på Västra Torggatan. De passerar Hotell Plaza och cyklar in i parkeringshuset Duvslaget. Där lämnas cyklarna kvar och spåren efter gärningsmännen upphör.

Ledningen för utredningen hos polisen vill ha uppgifter från allmänheten kring rånet och polisen publicerar därför bilder på gärningsmännen från övervakningskamera samt bilder på cyklar som är aktuella i utredningen.

Här finns det signalement som polisen lämnade ut under onsdagen.

Uppgifter lämnas på telefonnummer 114 14.

Två rånare fick med sig guldringar och halsband från gårdagens rån av Hallbergs Guld.

Av den utredning som hittills bedrivits framgår att gärningsmännen cyklar förbi klädaffären CGC och vidare ut på Västra Torggatan. De passerar Hotell Plaza och cyklar in i parkeringshuset Duvslaget. Där lämnas cyklarna kvar och spåren efter gärningsmännen upphör.

Ledningen för utredningen hos polisen vill ha uppgifter från allmänheten kring rånet och polisen publicerar därför bilder på gärningsmännen från övervakningskamera samt bilder på cyklar som är aktuella i utredningen.

Här finns det signalement som polisen lämnade ut under onsdagen.

Uppgifter lämnas på telefonnummer 114 14.