2014-12-09 13:50

2015-01-20 23:09

Ving utökar resandet från Karlstad

KARLSTAD

Redan i morgon kan man börja boka nästa vinters solresor från Karlstads flygplats.

Det är Ving som redan nu släpper resorna för hösten 2015 och vintern 2016, där bolagets direktflyg från Karlstad till Gran Canaria ingår. Och man utökar dessutom antalet platser med 46 procent.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många värmlänningar använder ledigheten under julhelgerna till att planera det kommande årets semester. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Karlstad Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving i ett pressmeddelande.

Det är Ving som redan nu släpper resorna för hösten 2015 och vintern 2016, där bolagets direktflyg från Karlstad till Gran Canaria ingår. Och man utökar dessutom antalet platser med 46 procent.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många värmlänningar använder ledigheten under julhelgerna till att planera det kommande årets semester. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Karlstad Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving i ett pressmeddelande.