2014-06-12 13:36

2015-01-06 22:29

Foto: Lisa Olaison/NWT

BILDSPEL: Studenter på språng

KARLSTAD

Klockan 12 på torsdagen var det äntligen dags för eleverna på Sundsta-Älvkullen att springa ut i friheten.

I strålande solsken firade glada studenter steget in i vuxenvärlden tillsammans med nära och kära.

I strålande solsken firade glada studenter steget in i vuxenvärlden tillsammans med nära och kära.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.