2014-02-13 15:32

2015-04-10 15:15

Kommer du bara att blogga om sex?

BLOGG

Gunilla Larsson – som driver Axelinas byrå i Karlstad, en mottagning inriktad på sexologi, sexterapi och kvinnohälsa – är ny bloggare på nwt.se.

– Jag kommer inte enbart att blogga om sex. Sexologi och kvinnohälsa och till detta närliggande områden kommer att bli huvudinnehållet.

Vad hoppas du att bloggen ska ge dig? Och dina läsare?

– Syftet med mitt bloggande är att sprida kunskap, debattera och kommunicera om sexologi och kvinnohälsa. Min förhoppning är att vi ska få intressanta och seriösa diskussioner i dessa ämnen.

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är värmländska. Större delen av mitt yrkesliv har jag jobbat som barnmorska, främst med barnmorskemottagning, kvinnohälsa, infertilitet, könssjukdomar och sexologi. Mitt forskningsområde är ätstörningar och graviditet. Kvinnors hälsa och livssituation ligger mig varmt om hjärtat. Jag äger företaget Axelinas byrå och har en mottagning för sexologi och kvinnohälsa i centrala Karlstad. Dessutom undervisar jag och föreläser inom dessa områden.

Berätta något intressant om dig som inte så många känner till!

– Min farmor hette Anna Axelina. Hon var en klok kvinna och betydde mycket för mig. Därav mitt företagsnamn.

Adressen till Gunillas blogg är bloggar.nwt.se/gunilla

– Jag kommer inte enbart att blogga om sex. Sexologi och kvinnohälsa och till detta närliggande områden kommer att bli huvudinnehållet.

Vad hoppas du att bloggen ska ge dig? Och dina läsare?

– Syftet med mitt bloggande är att sprida kunskap, debattera och kommunicera om sexologi och kvinnohälsa. Min förhoppning är att vi ska få intressanta och seriösa diskussioner i dessa ämnen.

Kan du berätta lite om dig själv?

– Jag är värmländska. Större delen av mitt yrkesliv har jag jobbat som barnmorska, främst med barnmorskemottagning, kvinnohälsa, infertilitet, könssjukdomar och sexologi. Mitt forskningsområde är ätstörningar och graviditet. Kvinnors hälsa och livssituation ligger mig varmt om hjärtat. Jag äger företaget Axelinas byrå och har en mottagning för sexologi och kvinnohälsa i centrala Karlstad. Dessutom undervisar jag och föreläser inom dessa områden.

Berätta något intressant om dig som inte så många känner till!

– Min farmor hette Anna Axelina. Hon var en klok kvinna och betydde mycket för mig. Därav mitt företagsnamn.

Adressen till Gunillas blogg är bloggar.nwt.se/gunilla

null
null
null