2015-06-26 06:00

2015-06-26 06:00

Måste våga se insidan

LIVSÅSKÅDNING: Vi är inga robotarHarry

Vi (samhället) ”vill ej” se insidan. Till exempel är det att kalla exempelvis tabletter för läkemedel.

De läker knappast, möjligtvis förändrar symptomen. Det vill säga, det är symtomatmedel (se på ytan). Pillerindustrin gör oss beroende och sjuka och tjänar pengar på vår olycka.

Vi och sjukvården är dåliga på att bota och förebygga, utan ser ytligt kortsiktigt och kör ofta ”konstgjord andning”. Vill ej se utanför ramarna, till exempel vissa blir bortprioriterade (obekväma). En spegelbild hur vi ofta är och ser (dömer) varandra, inte hur det är. Det borde vara största prio hur vi verkligen mår och inte symtomatisk behandling (se på ytan). Vilket är bra samhällsekonomi. Vi är inga robotar.

 

De läker knappast, möjligtvis förändrar symptomen. Det vill säga, det är symtomatmedel (se på ytan). Pillerindustrin gör oss beroende och sjuka och tjänar pengar på vår olycka.

Vi och sjukvården är dåliga på att bota och förebygga, utan ser ytligt kortsiktigt och kör ofta ”konstgjord andning”. Vill ej se utanför ramarna, till exempel vissa blir bortprioriterade (obekväma). En spegelbild hur vi ofta är och ser (dömer) varandra, inte hur det är. Det borde vara största prio hur vi verkligen mår och inte symtomatisk behandling (se på ytan). Vilket är bra samhällsekonomi. Vi är inga robotar.