2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Är kollektivtrafik verkligen bra?

KOLLEKTIVTRAFIK: Inte okej att vara senFörsenad

Buss

Jag kan förstå att fler människor åker bil än åker kolletivt så mycket som bussarna krånglar. Det har hänt mer än en gång att man har väntat på en buss som inte ens har dykt upp, eller till och med åkt fel väg när den väl dykt upp.

Jag förstår att det kan vara svårt att komma precis på minuten när det är halt och snöar men då kanske man kan börja köra några minuter tidigare? Att komma 10 minuter försent så att folk missar anslutande buss eller kommer sent till skolan eller jobbet är inte okej!

Jag kan förstå att fler människor åker bil än åker kolletivt så mycket som bussarna krånglar. Det har hänt mer än en gång att man har väntat på en buss som inte ens har dykt upp, eller till och med åkt fel väg när den väl dykt upp.

Jag förstår att det kan vara svårt att komma precis på minuten när det är halt och snöar men då kanske man kan börja köra några minuter tidigare? Att komma 10 minuter försent så att folk missar anslutande buss eller kommer sent till skolan eller jobbet är inte okej!