2015-03-24 06:00

2015-03-24 06:00

Alla elever ska få en ipad

UTBILDNING: Det skulle bli mycket bättre för eleverna.

Utbildning

Jag tycker att alla elever i skolorna i Karlskoga ska få en varsin laptop eller Ipad när man börjar i klass 7. I de flesta städerna i Sverige har elever fått en laptop eller en Ipad när de började åk. 7.

Alla elever borde ha det likadant i skolorna. Kanske att nån skola har mer pengar än en annan skola, men man borde ordna så att alla elever får en egen laptop eller Ipad. Det skulle bli mycket bättre för eleverna. Jag tror att eleverna skulle jobba på mycket bättre eftersom det är lättare och roligare att skriva på en dator/Ipad än att skriva för hand. Lärarna tycker att om man har datorer så skulle det ta för mycket tid tills den startar, sätter den på laddning och sånt, men då kan man ju fixa Ipads. Man sätter den på laddning kvällen innan skolan eller efter att man har kommit hem från skolan.

Jag själv tycker att det skulle vara jätteroligt att få en laptop/Ipad och det tycker säkert de flesta i min skola också. Jag tycker verkligen att man borde göra någonting åt det här!

Elev som hoppas

Jag tycker att alla elever i skolorna i Karlskoga ska få en varsin laptop eller Ipad när man börjar i klass 7. I de flesta städerna i Sverige har elever fått en laptop eller en Ipad när de började åk. 7.

Alla elever borde ha det likadant i skolorna. Kanske att nån skola har mer pengar än en annan skola, men man borde ordna så att alla elever får en egen laptop eller Ipad. Det skulle bli mycket bättre för eleverna. Jag tror att eleverna skulle jobba på mycket bättre eftersom det är lättare och roligare att skriva på en dator/Ipad än att skriva för hand. Lärarna tycker att om man har datorer så skulle det ta för mycket tid tills den startar, sätter den på laddning och sånt, men då kan man ju fixa Ipads. Man sätter den på laddning kvällen innan skolan eller efter att man har kommit hem från skolan.

Jag själv tycker att det skulle vara jätteroligt att få en laptop/Ipad och det tycker säkert de flesta i min skola också. Jag tycker verkligen att man borde göra någonting åt det här!

Elev som hoppas