2018-08-10 06:00

2018-08-10 06:00

Jag var beredd att ta ansvaret

INSÄNDARE: Ännu ett svar till Rolf Lindberg

Bostadspolitik

Jag heter Linda Brunzell och kandiderar för Moderaterna i valet, såväl i kommunen som i Regionen. I en insändare här om dagen skrev Rolf Lindberg om mig men utan att nämna mig vid namn och han gjorde det dessutom på ett sätt som inte stämmer överens med verkligheten varför jag önskar bemöta hans påståenden.

Jag hade helt riktigt ett intresse av att ta över fastigheten Geologen eftersom jag till vardags jobbar med omsorgstjänster och såg viktiga utvecklingsmöjligheter för anpassade bostäder och ett boende alternativ för ev. äldreboende som det råder brist på då som nu.

Hade jag till skillnad från vad Lindberg skriver fått möjligheten att köpa fastigheten var jag beredd att ta ansvaret som följer, vilket hade varit till stor nytta och glädje för många behövande. Dessutom hade det sparat pengar för såväl skattekollektivet som hyresgästerna eftersom kostnaden för avvecklingen inte hanterades av bolaget utan av det offentliga och de som bor i dagens Karlskogahem.

Lindberg vill avslutningsvis se framåt och arbeta för att Karlskoga ska få fler bostäder vilket är en uppfattning som jag absolut delar. Men att då som Lindberg medvetet missförstå och fultolka Moderaternas politik samt sprida lögner för egen politisk vinning kommer inte att främja någon av de målsättningarna.

Linda Brunzell

Moderat och företagare

Jag heter Linda Brunzell och kandiderar för Moderaterna i valet, såväl i kommunen som i Regionen. I en insändare här om dagen skrev Rolf Lindberg om mig men utan att nämna mig vid namn och han gjorde det dessutom på ett sätt som inte stämmer överens med verkligheten varför jag önskar bemöta hans påståenden.

Jag hade helt riktigt ett intresse av att ta över fastigheten Geologen eftersom jag till vardags jobbar med omsorgstjänster och såg viktiga utvecklingsmöjligheter för anpassade bostäder och ett boende alternativ för ev. äldreboende som det råder brist på då som nu.

Hade jag till skillnad från vad Lindberg skriver fått möjligheten att köpa fastigheten var jag beredd att ta ansvaret som följer, vilket hade varit till stor nytta och glädje för många behövande. Dessutom hade det sparat pengar för såväl skattekollektivet som hyresgästerna eftersom kostnaden för avvecklingen inte hanterades av bolaget utan av det offentliga och de som bor i dagens Karlskogahem.

Lindberg vill avslutningsvis se framåt och arbeta för att Karlskoga ska få fler bostäder vilket är en uppfattning som jag absolut delar. Men att då som Lindberg medvetet missförstå och fultolka Moderaternas politik samt sprida lögner för egen politisk vinning kommer inte att främja någon av de målsättningarna.

Linda Brunzell

Moderat och företagare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.