2018-07-12 06:00

2018-07-12 09:27

Irriterad över nya cykel- och gångbana

Framkomlighet: För höga kanter

Karlskoga kommun, nu har ni inte tänkt ordentligt. Jag är mycket irriterad på den nya cykel- och gångbanan i Storängstorp, den som leder fram till Biltema.

Hur i alla under har ni tänkt att man skall komma upp med en personbil, barnvagn och folk med rullatorer eller som cyklar när kanterna är så höga. Jag, som sitter i permobil, fick åka bredvid cykelbanan när jag skulle göra ett besök på Rusta. Hur säkert blir det? Cykel/gångbanan var bra som den var tidigare. Nej, gör om och gör rätt!

Anette Fahlin

Hur i alla under har ni tänkt att man skall komma upp med en personbil, barnvagn och folk med rullatorer eller som cyklar när kanterna är så höga. Jag, som sitter i permobil, fick åka bredvid cykelbanan när jag skulle göra ett besök på Rusta. Hur säkert blir det? Cykel/gångbanan var bra som den var tidigare. Nej, gör om och gör rätt!

Anette Fahlin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.