2018-07-11 06:00

2018-07-11 07:51

Ola tänk om

Sjukvård: Svar till Ola Karlsson (M)

Jag tycker synd om dig Ola, om du tror att Moderaterna kan ordna bättre sjukvård om dom kommer till makten. Vilket jag hoppas att dom inte gör.

En moderat har väl aldrig gjort något för en arbetare, dom har ju först och främst ordnat åt sig själva så dom får det bra. Oss andra bryr dom sig inte om, och det blir samma med sjukvården, som du tror att dom kan ordna.

Ola tänk om...!

L-G.

Jag tycker synd om dig Ola, om du tror att Moderaterna kan ordna bättre sjukvård om dom kommer till makten. Vilket jag hoppas att dom inte gör.

En moderat har väl aldrig gjort något för en arbetare, dom har ju först och främst ordnat åt sig själva så dom får det bra. Oss andra bryr dom sig inte om, och det blir samma med sjukvården, som du tror att dom kan ordna.

Ola tänk om...!

L-G.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.