2018-05-16 06:00

2018-05-16 06:00

Det är vad många känner

Svar på Karl Gerhard, ställ upp för vårt BB:

Tack för din insändare den 5 maj, dina ord är precis vad många känner, men många känner en uppgivenhet för. Varför törs inte de styrande i Karlskoga lyssna på den mycket kunniga och kompetenta personalen som än så länge finns kvar. De är en enorm trygghet för brukarna i den här staden. De som bryr sej är storebror i Degerfors som åker till Örebro och demonstrerar för lillebrors rättigheter. En stor eloge till dem! Hoppas det sänder signaler till alla dem som eventuellt tänker rösta i höst, vilka som bryr sej!

Insänt av hårt arbetande sjukvårdspersonal med båda fötterna på jorden

Tack för din insändare den 5 maj, dina ord är precis vad många känner, men många känner en uppgivenhet för. Varför törs inte de styrande i Karlskoga lyssna på den mycket kunniga och kompetenta personalen som än så länge finns kvar. De är en enorm trygghet för brukarna i den här staden. De som bryr sej är storebror i Degerfors som åker till Örebro och demonstrerar för lillebrors rättigheter. En stor eloge till dem! Hoppas det sänder signaler till alla dem som eventuellt tänker rösta i höst, vilka som bryr sej!

Insänt av hårt arbetande sjukvårdspersonal med båda fötterna på jorden

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.