2018-04-17 06:00

2018-04-17 06:00

Märklig infart

TRAFIK

Karlskogas märkligaste infart är nog den till Lidl, när man svänger in från E 18.

Många sneddar med bilen över övergångsstället, för att komma rakt in. Visst, det är förbjudet, men visar kanske på att något är fel? Det är även stopplikt för att komma ut på E 18 och i rusningstider kan det verkligen vara trångt och rörigt.

Kan man inte flytta övergångsstället?

undrande karlskogabo

Många sneddar med bilen över övergångsstället, för att komma rakt in. Visst, det är förbjudet, men visar kanske på att något är fel? Det är även stopplikt för att komma ut på E 18 och i rusningstider kan det verkligen vara trångt och rörigt.

Kan man inte flytta övergångsstället?

undrande karlskogabo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.