2018-01-11 06:00

2018-01-11 06:00

Trygghet för hela länet

Svar på håll dig till sanningen, Urban Jonsson:

Hur kan Urban Jonsson vara så lugn och anförtro sig till tjänstemännen när vi andra ser och vet att det är fel väg att gå. Vi skadar verksamheten i längden att fortsätta med det vi gör nu att stänga sommar efter sommar, sakta men säkert utarmar vi vårt så bra fungerande BB med att Örebro inte kan hantera sina problem. Vi kan inte bara lyssna på tjänstemännen utan lyssna på våra barnmorskor i Karlskoga, de som är närmast verksamheten och vet hur det fungerar. Vi politiker måste ha viljan och förmåga att styra denna verksamhet, när det blir fel så måste vi agera. Våra centerpartister i Regionfullmäktige har via budget och interpellationer agerat för att få ett fungerande öppet BB i Karlskoga i framtiden.

Jag anser att det är Örebro som ska förändra sin verksamhet och minska ner verksamheten om de inte har barnmorskor så att de kan garantera säkerheten. Vi ska ha BB i Karlskoga året om och inte bara i Örebro.

Vi måste skapa trygghet för hela länet.

Inga-Lill Andersson

Centerpartiet Karlskoga

Hur kan Urban Jonsson vara så lugn och anförtro sig till tjänstemännen när vi andra ser och vet att det är fel väg att gå. Vi skadar verksamheten i längden att fortsätta med det vi gör nu att stänga sommar efter sommar, sakta men säkert utarmar vi vårt så bra fungerande BB med att Örebro inte kan hantera sina problem. Vi kan inte bara lyssna på tjänstemännen utan lyssna på våra barnmorskor i Karlskoga, de som är närmast verksamheten och vet hur det fungerar. Vi politiker måste ha viljan och förmåga att styra denna verksamhet, när det blir fel så måste vi agera. Våra centerpartister i Regionfullmäktige har via budget och interpellationer agerat för att få ett fungerande öppet BB i Karlskoga i framtiden.

Jag anser att det är Örebro som ska förändra sin verksamhet och minska ner verksamheten om de inte har barnmorskor så att de kan garantera säkerheten. Vi ska ha BB i Karlskoga året om och inte bara i Örebro.

Vi måste skapa trygghet för hela länet.

Inga-Lill Andersson

Centerpartiet Karlskoga

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.