2017-06-19 06:00

2017-06-19 06:00

Kort om förkortningar

Ord:

Förra veckan träffade jag min kompis KK. Vi kallade honom så efter en konkurs han gjorde för länge sedan.

Vi pratade om USA och EU, om FN:s svårigheter och UNESCO:s insatser, om SD:s och C:s uppgång och AKB:s bekymmer med M:s nedgång m.m. och om risken för en politiker att inte vara PK. KU kan ju vänta om hörnet.

– Hur är det med grabben och CC då ? Frågade jag.

Jo tack. Hon VAB:ar just nu. Hon jobbar annars som MAS på KS. Nu är hon på NK och skulle sedan till KB och träffa en väninnna.

Hennes man jobbade på JK men fick problem med KOL och annat. Han är nu med i AA.

Grabben pluggar på en MA på UCLA i LA.

Själv har jag slutat på FI och jobbar nu på JÄMO.

– Va kul. Min grabb pluggar IT på UU. Själv jobbar jag fortfarande på RÅ.

Ikväll tänkte jag kolla på GW med en liten GT vid sidan. Han är kul att lyssna på. Han klankar ibland på RP och vill ju ha in NI i stökiga förorter m.m.

På lördag tänkte jag se DIF mot BP.

Vi skiljdes. Jag till SL för tunnelbanan. Han till SJ för pendeln.

MVHÅke Schwartz. Förkortas Å.S.PS.Roligaste förkortning: BÖL på MAS = biträdande överläkare på Malmö Allmänna Sjukhus.Undrar vad Strindberg skulle ha tyckt?DS

 

Vi pratade om USA och EU, om FN:s svårigheter och UNESCO:s insatser, om SD:s och C:s uppgång och AKB:s bekymmer med M:s nedgång m.m. och om risken för en politiker att inte vara PK. KU kan ju vänta om hörnet.

– Hur är det med grabben och CC då ? Frågade jag.

Jo tack. Hon VAB:ar just nu. Hon jobbar annars som MAS på KS. Nu är hon på NK och skulle sedan till KB och träffa en väninnna.

Hennes man jobbade på JK men fick problem med KOL och annat. Han är nu med i AA.

Grabben pluggar på en MA på UCLA i LA.

Själv har jag slutat på FI och jobbar nu på JÄMO.

– Va kul. Min grabb pluggar IT på UU. Själv jobbar jag fortfarande på RÅ.

Ikväll tänkte jag kolla på GW med en liten GT vid sidan. Han är kul att lyssna på. Han klankar ibland på RP och vill ju ha in NI i stökiga förorter m.m.

På lördag tänkte jag se DIF mot BP.

Vi skiljdes. Jag till SL för tunnelbanan. Han till SJ för pendeln.

MVHÅke Schwartz. Förkortas Å.S.PS.Roligaste förkortning: BÖL på MAS = biträdande överläkare på Malmö Allmänna Sjukhus.Undrar vad Strindberg skulle ha tyckt?DS

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.