2017-05-18 06:00

2017-05-18 06:00

Sjukvård i toppklass

Sjukvård:

Natten mellan skärtorsdag och långfredag fick jag i ilfart åka ambulans till Karlskoga lasarett på grund av en brusten blindtarm.

Vad möttes jag av i detta mitt bedrövliga tillstånd?

Jo... En sjukvård som visade toppklass och som verkligen fungerade väl. Jag möttes av professionell personal i hela vårdkedjan. 112 – Ambulans – Akutavdelning – Röntgen – Avdelning 7 kirurg.

Stort tack för fin vård. Nu mår jag bättre.

Margareta Källberg

 

Vad möttes jag av i detta mitt bedrövliga tillstånd?

Jo... En sjukvård som visade toppklass och som verkligen fungerade väl. Jag möttes av professionell personal i hela vårdkedjan. 112 – Ambulans – Akutavdelning – Röntgen – Avdelning 7 kirurg.

Stort tack för fin vård. Nu mår jag bättre.

Margareta Källberg

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.