2016-10-13 08:49

2016-10-13 08:49

Sluta gnäll om soptunnorna

SOHÄMTNING

Varför allt detta gnäll om soptunnorna, det är väl inte så märkvärdigt att ställa ut kärlen med handtagen utåt. I Luleå har det varit så i bortåt tio år, dessutom skall det vara ett visst avstånd mellan tunnorna, så att griparmen från bilen får fatt på dem, dessutom är dom streckkodade och varje tunna vägs, så kunden får betala för hur mycket som är slängt.

Karlskoga kommun är ju långt efter, det är bra att det äntligen går framåt i utvecklingen. Heja på Karlskoga kommun.

EMÖ Bråten

Varför allt detta gnäll om soptunnorna, det är väl inte så märkvärdigt att ställa ut kärlen med handtagen utåt. I Luleå har det varit så i bortåt tio år, dessutom skall det vara ett visst avstånd mellan tunnorna, så att griparmen från bilen får fatt på dem, dessutom är dom streckkodade och varje tunna vägs, så kunden får betala för hur mycket som är slängt.

Karlskoga kommun är ju långt efter, det är bra att det äntligen går framåt i utvecklingen. Heja på Karlskoga kommun.

EMÖ Bråten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.