2016-10-11 06:00

2016-10-11 06:00

Naivt vänsterparti i Degerfors?

Partipiskan: Allt har två sidor

Jag tycker nog att Kim Bäckström ska vara lite försiktig med att prata partipiskor, eftersom han själv på senaste kommunstyrelsemötet berättade att han utsatts för det då han hade en avvikande uppfattning i en fråga gällande arbetsbeskrivning för en nyanställning i kommunen. Det har även kommit till min kännedom att det på sociala medier (läs Facebook) senaste tiden utfärdas s.k. partipiskor till personer som inte har samma ståndpunkt som (v) i Degerfors när det gäller bildandet av storregioner och att det då ska bli rätt- och räfsarting genom att Degerforsvänstern ska ”visas var skåpet ska stå”

Att säga att allt bara blir sämre med att bilda större regioner är väl att vara naiv i mina ögon. Allt har två sidor, och visst finns det stora frågor som måste få ta tid att lösas, men jag är övertygad att vill man hitta lösningar så gör man det – OM man vill alltså.

Annika Engelbrektsson (S)

Jag tycker nog att Kim Bäckström ska vara lite försiktig med att prata partipiskor, eftersom han själv på senaste kommunstyrelsemötet berättade att han utsatts för det då han hade en avvikande uppfattning i en fråga gällande arbetsbeskrivning för en nyanställning i kommunen. Det har även kommit till min kännedom att det på sociala medier (läs Facebook) senaste tiden utfärdas s.k. partipiskor till personer som inte har samma ståndpunkt som (v) i Degerfors när det gäller bildandet av storregioner och att det då ska bli rätt- och räfsarting genom att Degerforsvänstern ska ”visas var skåpet ska stå”

Att säga att allt bara blir sämre med att bilda större regioner är väl att vara naiv i mina ögon. Allt har två sidor, och visst finns det stora frågor som måste få ta tid att lösas, men jag är övertygad att vill man hitta lösningar så gör man det – OM man vill alltså.

Annika Engelbrektsson (S)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.