2016-09-28 06:00

2016-09-28 06:00

Sd sviker pensionärerna

Politik: Röstar mot att sänka den orättvisa pensionärsskatten

I Jimmie Åkessons sommartal lovade han rejäla förbättringar för landets pensionärer, men tro honom inte. Två gånger redan har Sverigedemokraterna röstat mot att sänka den orättvisa pensionärsskatten. Men det berättar dom aldrig. När Sverigedemokraterna fällde regeringens budget hösten 2014 försenades viktiga miljardsatsningar på äldreomsorgen.

Den socialdemokratiska regeringen jobbar nu för att steg för steg förstärka vår gemensamma välfärd, men dessa satsningar röstar Sverigedemokraterna konsekvent nej till.

I valbroschyrerna som skickades ut till hushållen skrev Sverigedemokraterna som första punkt att man vill avskaffa pensionärsskatten. Hur kan man då rösta emot detta i Riksdagen? Tacksam för svar från någon partiföreträdare..

Britt-Marie Karlsson

pensionär och aktiv socialdemokrat

I Jimmie Åkessons sommartal lovade han rejäla förbättringar för landets pensionärer, men tro honom inte. Två gånger redan har Sverigedemokraterna röstat mot att sänka den orättvisa pensionärsskatten. Men det berättar dom aldrig. När Sverigedemokraterna fällde regeringens budget hösten 2014 försenades viktiga miljardsatsningar på äldreomsorgen.

Den socialdemokratiska regeringen jobbar nu för att steg för steg förstärka vår gemensamma välfärd, men dessa satsningar röstar Sverigedemokraterna konsekvent nej till.

I valbroschyrerna som skickades ut till hushållen skrev Sverigedemokraterna som första punkt att man vill avskaffa pensionärsskatten. Hur kan man då rösta emot detta i Riksdagen? Tacksam för svar från någon partiföreträdare..

Britt-Marie Karlsson

pensionär och aktiv socialdemokrat

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.