2016-07-16 06:00

2016-07-16 06:00

Till Kuriren

DAGENS DIKT: L-G-B

Kuriren har alltid varit riktigt bra,

men så är det inte i da.

Varför? Har ni slutat med alla små

annonserna, som var så bra,

man kunde se vad som hände dag

efter da.

Varför? Ska allt ta slut, har ni någon förklaring så fram med

det nu.

Jag hoppas jag får svar på min fråga,

det skulle gynna oss alla med råga.

Kuriren har alltid varit riktigt bra,

men så är det inte i da.

Varför? Har ni slutat med alla små

annonserna, som var så bra,

man kunde se vad som hände dag

efter da.

Varför? Ska allt ta slut, har ni någon förklaring så fram med

det nu.

Jag hoppas jag får svar på min fråga,

det skulle gynna oss alla med råga.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.