2016-07-16 06:00

2016-07-16 06:00

Svar om Händer i dag

Under de senaste dagarna har vi tagit emot reaktioner på beslutet att upphöra med Händer i dag och man undrar varför.

Det finns flera orsaker, men den viktigaste är att materialet under årens lopp svällt till ohanterliga mängder där de ursprungliga reglerna för vad som ska finnas under den vinjetten inte längre fungerar.

Vissa ideella föreningar, kommunal verksamhet, företag och enskilda personer har fått in meddelande gratis - samtidigt som de allra flesta får betala i form av till exempel föreningsmeddelande och annonser.

Vår förhoppning är att vi ska kunna samla dessa under föreningsmeddelanden och även ha dem med som annonsörer.

 

Kent Rosenius, direktör

Catarina Forsberg, chefredaktör

Erik Wahlström, annonschef

 

 

 

 

Det finns flera orsaker, men den viktigaste är att materialet under årens lopp svällt till ohanterliga mängder där de ursprungliga reglerna för vad som ska finnas under den vinjetten inte längre fungerar.

Vissa ideella föreningar, kommunal verksamhet, företag och enskilda personer har fått in meddelande gratis - samtidigt som de allra flesta får betala i form av till exempel föreningsmeddelande och annonser.

Vår förhoppning är att vi ska kunna samla dessa under föreningsmeddelanden och även ha dem med som annonsörer.

 

Kent Rosenius, direktör

Catarina Forsberg, chefredaktör

Erik Wahlström, annonschef

 

 

 

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.