2016-07-15 06:00

2016-07-15 06:00

Lyssna på personalen

Förlossningen i Karlskoga: Bort med politikerna från sjukvården

Fredagen den 17/6 stängdes förlossningen på Karlskoga lasarett. Vad kommer att bli nästa steg? Varför lyssnar inte politikerna på den mycket kunniga och kompetenta personalen, som fortfarande finns kvar? De om några vet ju hur verksamheten ska bedrivas för att brukarna ska känna trygghet. Den här sommaren blir dessutom en stor ekonomisk förlust på miljoner, när Värmlands läns patienter ej kan komma till Karlskoga lasarett.

Kungen har varit här och prisat Karlskoga lasarett för ett starkt personligt engagemang och kvalitetstänk. Man behöver inte åka till Almedalen för att prata om Karlskoga lasaretts kvalitetstänk med tanke på till exempel stängningen av BB hela sommaren. Just nu sitter politiker och planerar nya regioner, så att kvalitetstänk, omsorg och trygghet för våra patienter skjuts i sank!

Nej, ta bort politikerna från sjukvården! Låt sjukvårdskunnig, kvalitetstänkande och mycket kunnig personal sköta verksamheten - de känner den bäst.

Förtvivlad distriktssköterska som hoppas på mirakel

 

Fredagen den 17/6 stängdes förlossningen på Karlskoga lasarett. Vad kommer att bli nästa steg? Varför lyssnar inte politikerna på den mycket kunniga och kompetenta personalen, som fortfarande finns kvar? De om några vet ju hur verksamheten ska bedrivas för att brukarna ska känna trygghet. Den här sommaren blir dessutom en stor ekonomisk förlust på miljoner, när Värmlands läns patienter ej kan komma till Karlskoga lasarett.

Kungen har varit här och prisat Karlskoga lasarett för ett starkt personligt engagemang och kvalitetstänk. Man behöver inte åka till Almedalen för att prata om Karlskoga lasaretts kvalitetstänk med tanke på till exempel stängningen av BB hela sommaren. Just nu sitter politiker och planerar nya regioner, så att kvalitetstänk, omsorg och trygghet för våra patienter skjuts i sank!

Nej, ta bort politikerna från sjukvården! Låt sjukvårdskunnig, kvalitetstänkande och mycket kunnig personal sköta verksamheten - de känner den bäst.

Förtvivlad distriktssköterska som hoppas på mirakel

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.