2016-06-21 06:00

2016-06-21 06:00

Vad sysslar Länstrafiken med?

BUSSAR

Den 23 maj ringde jag till Länstrafiken för att skaffa en tidtabell för lokalbussar och länsbussar som rör Karlskoga – en sommartabell alltså, eftersom vintertabellen slutade gälla den 11 juni. Efter 18 dagar (bingo!) kom en tabell: ”Var så god, A-L, här är din personliga tidtabell”. Den gäller 13/12 2015-11/6 2016, samt 14/8-10/12 2016!

En vintertabell alltså!

Bingo igen!

Jag ringde och påpekade detta; Jaså, jaha, det skulle de ju fixa.

Jag trodde i min enfald att jag var ensam om detta, men döm om min förvåning när den ena efter den andra har varit med om samma sak! Vad håller ni på med inom Länstrafiken?

Skärp er! Och vad kostar inte detta larvande med ”personliga” tabeller hit och dit med tryckta förnamn på?

Nej, åter till det som fungerar. Tryck upp en massa tabeller och distribuera till busstationer och vissa affärer och ta en tia per styck om ni är rädda för konkurs! Det skulle underlätta för oss alla – under förutsättning att de inte är felaktiga förstås!

Gör om och gör rätt!!!

 

A-L Robertsson

 

Den 23 maj ringde jag till Länstrafiken för att skaffa en tidtabell för lokalbussar och länsbussar som rör Karlskoga – en sommartabell alltså, eftersom vintertabellen slutade gälla den 11 juni. Efter 18 dagar (bingo!) kom en tabell: ”Var så god, A-L, här är din personliga tidtabell”. Den gäller 13/12 2015-11/6 2016, samt 14/8-10/12 2016!

En vintertabell alltså!

Bingo igen!

Jag ringde och påpekade detta; Jaså, jaha, det skulle de ju fixa.

Jag trodde i min enfald att jag var ensam om detta, men döm om min förvåning när den ena efter den andra har varit med om samma sak! Vad håller ni på med inom Länstrafiken?

Skärp er! Och vad kostar inte detta larvande med ”personliga” tabeller hit och dit med tryckta förnamn på?

Nej, åter till det som fungerar. Tryck upp en massa tabeller och distribuera till busstationer och vissa affärer och ta en tia per styck om ni är rädda för konkurs! Det skulle underlätta för oss alla – under förutsättning att de inte är felaktiga förstås!

Gör om och gör rätt!!!

 

A-L Robertsson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.