2016-05-21 06:00

2016-05-21 06:00

Viktigt att markera

Engagemang.:

Till Alexandra Pascalidou:

Det du gör är stort, det sätt du engagerar dig i romerna och deras situation. Du visar att människor och liv är så mycket mer.

Viktigt att markera mot intolerans, trångsynthet, mobbning, destruktivitet, reptilhjärnor, känslomässig öken och fårskocksmentalitet. Hur vi är och vad vi prioriterar avslöjar oss, för eller emot en öppen och bättre värld (att samarbeta gäller även natur och djur).

Harry

Till Alexandra Pascalidou:

Det du gör är stort, det sätt du engagerar dig i romerna och deras situation. Du visar att människor och liv är så mycket mer.

Viktigt att markera mot intolerans, trångsynthet, mobbning, destruktivitet, reptilhjärnor, känslomässig öken och fårskocksmentalitet. Hur vi är och vad vi prioriterar avslöjar oss, för eller emot en öppen och bättre värld (att samarbeta gäller även natur och djur).

Harry

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.