2016-05-13 06:00

2016-05-13 06:00

Ditt känslomässiga mående påverkar

Stressen

Och för att vi ska kunna minimera dess negativa påverkan bör vi regelbundet göra oss medvetna om att den finns runt omkring oss och inte att förglömma INOM OSS!

Vi måste lära oss att förstå var spänningen kommer från för att också kunna slappna av från den. I stressiga situationer har vi en tendens att reagera på samma gamla (stressiga) sätt om och om igen, på sätt som vi kanske redan lärt oss som barn.

Och när vi sedan växt upp och blivit vuxna så har vi (trots att vi vet att dessa sätt att reagera på är ohälsosamt), ändå svårt att bryta vårt mönster och reagera på annat sätt.

Själv har jag lärt mig en naturlig metod som stärker min hälsa och mitt välbefinnande genom att läsa e-boken HELANDE - Kropp, själ och ande, som resulterat i att jag nu på ett mycket bättre sätt kan hantera de problem jag möter i vardagen och inte låter dem påverka min hälsa. Rekommenderas varmt till dig som känner igen dig i dessa problem.

Alla vet vi att det kan vara svårt att ändra på gamla vanor. Och ibland är det inte ens möjligt att göra det genom att bara vilja, utan kräver att vi tar det ”steg-för-steg”, precis som vi får göra när vi lär oss en ny färdighet. Men vilken skillnad det kan göra för vår hälsa!

Anna Johansson

 

Vi måste lära oss att förstå var spänningen kommer från för att också kunna slappna av från den. I stressiga situationer har vi en tendens att reagera på samma gamla (stressiga) sätt om och om igen, på sätt som vi kanske redan lärt oss som barn.

Och när vi sedan växt upp och blivit vuxna så har vi (trots att vi vet att dessa sätt att reagera på är ohälsosamt), ändå svårt att bryta vårt mönster och reagera på annat sätt.

Själv har jag lärt mig en naturlig metod som stärker min hälsa och mitt välbefinnande genom att läsa e-boken HELANDE - Kropp, själ och ande, som resulterat i att jag nu på ett mycket bättre sätt kan hantera de problem jag möter i vardagen och inte låter dem påverka min hälsa. Rekommenderas varmt till dig som känner igen dig i dessa problem.

Alla vet vi att det kan vara svårt att ändra på gamla vanor. Och ibland är det inte ens möjligt att göra det genom att bara vilja, utan kräver att vi tar det ”steg-för-steg”, precis som vi får göra när vi lär oss en ny färdighet. Men vilken skillnad det kan göra för vår hälsa!

Anna Johansson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.