2016-05-03 06:00

2016-05-03 06:00

Nedskräpat i centrum

Städning: Varför inte kalla in ett antal pigga volontärer?

Nedskräpningen ökar i Sverige har man konstaterat i en nyligen framtagen rapport och det gäller också i och omkring Karlskoga. Man behöver inte gå längre än till slänten ned mot det gamla Nämndhuset mellan Folkets Hus och kyrkogården intill Kungsvägen för att konstatera detta.

Där i en central del av centrum ligger nämligen massor av papperskräp.

Varför inte kalla in ett antal pigga volontärer till Parkförvaltningen så har de jobb i flera dagar. Det går säkert att gallra lite också. Alternativet är att sommargrönskan tillfälligt döljer det mesta.

Morgonvandrare

Nedskräpningen ökar i Sverige har man konstaterat i en nyligen framtagen rapport och det gäller också i och omkring Karlskoga. Man behöver inte gå längre än till slänten ned mot det gamla Nämndhuset mellan Folkets Hus och kyrkogården intill Kungsvägen för att konstatera detta.

Där i en central del av centrum ligger nämligen massor av papperskräp.

Varför inte kalla in ett antal pigga volontärer till Parkförvaltningen så har de jobb i flera dagar. Det går säkert att gallra lite också. Alternativet är att sommargrönskan tillfälligt döljer det mesta.

Morgonvandrare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.