2016-04-09 06:00

2016-04-09 06:00

Otroligt vad illa vägarna sköts

TRAFIK: Decimeterdjupa hål till och med i centrum

Trafik

Grattis Degerforsare! Tre dagars garanti på potthålslagning. I Karlskoga verkar dom ha tre ÅR,i bästa fall, Det är helt otroligt vad illa vägarna sköts. Till och med i centrum är det decimeterdjupa hål, Förlåt,jag menar bäckfåror.

Men käbbla som för nå´t år sedan om vem som var först med ett visst sätt att prioritera snöplogning går jäkligt bra. Ett spartips, pengarna som läggs ner på att sätta upp alla 30-skyltar kan ju användas till asfalt istället, det går ju ändå inte att köra över den hastigheten.

Så än en gång, Grattis Degerforsare som på Gatukontoret har rätta personer på rätt plats.

joj

Grattis Degerforsare! Tre dagars garanti på potthålslagning. I Karlskoga verkar dom ha tre ÅR,i bästa fall, Det är helt otroligt vad illa vägarna sköts. Till och med i centrum är det decimeterdjupa hål, Förlåt,jag menar bäckfåror.

Men käbbla som för nå´t år sedan om vem som var först med ett visst sätt att prioritera snöplogning går jäkligt bra. Ett spartips, pengarna som läggs ner på att sätta upp alla 30-skyltar kan ju användas till asfalt istället, det går ju ändå inte att köra över den hastigheten.

Så än en gång, Grattis Degerforsare som på Gatukontoret har rätta personer på rätt plats.

joj

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.