2016-04-01 06:00

2016-04-01 06:00

Höj värmen i lägenheterna

BOENDE: Elementen har varit ljumna

Boende

Jag läste för en tid sedan i tidningen att Karlskogahem gått med vinst 2015. Att företaget var stolt och nu skulle det byggas mera lägenheter. Hur vore det att först se till att gamla hyresgäster trivs där dom bor. Nu i vinter har det varit så kallt att man fått sitta med tjocka tröjor och strumpor på sig.

Elementen har varit ljumna.

Har ringt ett antal gånger om detta problemet men ingen har dykt upp ännu. Nu är det snart vår och sommar och förhoppningsvis så tinar man upp efter kylan i vinter.

Det vore bra om ni i Karlskogahem betalar era räkningar så vi får värme på vintern. Det är nog därför ni gjort en vinst när man får frysa häcken av sig och sedan få en hyreshöjning på köpet.

Jag läste för en tid sedan i tidningen att Karlskogahem gått med vinst 2015. Att företaget var stolt och nu skulle det byggas mera lägenheter. Hur vore det att först se till att gamla hyresgäster trivs där dom bor. Nu i vinter har det varit så kallt att man fått sitta med tjocka tröjor och strumpor på sig.

Elementen har varit ljumna.

Har ringt ett antal gånger om detta problemet men ingen har dykt upp ännu. Nu är det snart vår och sommar och förhoppningsvis så tinar man upp efter kylan i vinter.

Det vore bra om ni i Karlskogahem betalar era räkningar så vi får värme på vintern. Det är nog därför ni gjort en vinst när man får frysa häcken av sig och sedan få en hyreshöjning på köpet.

  • En som fryser

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.