2016-03-04 06:00

2016-03-04 06:00

Intressant att se vilka som tar ställning för Q

KARLSKOGA

Lasarettet. Halvarsson, Pedersen och Bohlin-Neuman som samtliga är kommunalråd (V) i Degerfors tog i en insändare ställning för att avd Q inte ska vara sommarstängt i 10 veckor. Detsamma gjorde även Vänsterpartiet i Degerfors.

Därefter visade även Helena Frisk, sosse, att hon har samma åsikt i en utmärkt insändare. Även en representant för (L), Birgitta Malmberg, visade sitt stöd för att inte stänga avd Q.

Att Marie- Louise Forsberg-Fransson (S) i en insändare inte säger någonting av värde var väl väntat. Men att Sven-Olov Axelsson (S) och Urban Jonsson (S) från Karlskoga ställer sig bakom hennes insändare är anmärkningsvärt.

Borde de inte kämpa för Karlskoga lasarett?

I dagens tidning, 160301, hade Marie skickat in en utmärkt insändare med ett antal frågor som skulle vara intressant att få svar på från företrädare för (S), Forsberg-Fransson, Sven-Olov och Urban.

Marie är säkert mer sakkunnig i frågan än vissa politiker som i denna fråga sätter USÖ främst. Avslutningsvis kan man undra vad andra partier i Karlskoga och Degerfors tycker i denna oerhört viktiga fråga som inte bara handlar om sommarstängt utan även om lasarettets framtid.

Stig Ove Nilsson

Därefter visade även Helena Frisk, sosse, att hon har samma åsikt i en utmärkt insändare. Även en representant för (L), Birgitta Malmberg, visade sitt stöd för att inte stänga avd Q.

Att Marie- Louise Forsberg-Fransson (S) i en insändare inte säger någonting av värde var väl väntat. Men att Sven-Olov Axelsson (S) och Urban Jonsson (S) från Karlskoga ställer sig bakom hennes insändare är anmärkningsvärt.

Borde de inte kämpa för Karlskoga lasarett?

I dagens tidning, 160301, hade Marie skickat in en utmärkt insändare med ett antal frågor som skulle vara intressant att få svar på från företrädare för (S), Forsberg-Fransson, Sven-Olov och Urban.

Marie är säkert mer sakkunnig i frågan än vissa politiker som i denna fråga sätter USÖ främst. Avslutningsvis kan man undra vad andra partier i Karlskoga och Degerfors tycker i denna oerhört viktiga fråga som inte bara handlar om sommarstängt utan även om lasarettets framtid.

Stig Ove Nilsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.