2016-02-08 06:00

2016-02-08 06:00

IS-krigarna

SYRIEN: Vi som vill leva i fred

Nu kan man dagligen läsa om hur förvillade ungdomar av bägge könen reser till Syrien för att kunna ansluta sig till IS i Syrien. Nyligen anhöll till exempel grekiska myndigheter två män med svensk anknytning just när de var på väg att lämna Grekland för att ta sig till Syrien och IS via Turkiet.

I en tidning offentliggjordes också ett 70-tal namn på personer som har rest till Syrien eller kanske är på väg dit. Det är väl kanske svårt för Sverige att hindra dessa fanatiska människors påtagna reslust men se till att de inte behöver återvända till Sverige.

Här är det inte fritt fram att skjuta folk av annan religion eller att våldta kvinnor. Nej, beslagta deras pass eller skicka tillbaka personerna i fråga om de tröttnar på att delta i vidrigheterna och vill tillbaka hit igen. Det ska ske med vändande reselägenhet innan de hinner spränga sig och andra i luften här också. Många av de här sjuka personerna är väl kända av våra myndigheter.

I en tidning offentliggjordes också ett 70-tal namn på personer som har rest till Syrien eller kanske är på väg dit. Det är väl kanske svårt för Sverige att hindra dessa fanatiska människors påtagna reslust men se till att de inte behöver återvända till Sverige.

Här är det inte fritt fram att skjuta folk av annan religion eller att våldta kvinnor. Nej, beslagta deras pass eller skicka tillbaka personerna i fråga om de tröttnar på att delta i vidrigheterna och vill tillbaka hit igen. Det ska ske med vändande reselägenhet innan de hinner spränga sig och andra i luften här också. Många av de här sjuka personerna är väl kända av våra myndigheter.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.